Cabarestafette

Met: Christian van Eijkelenburg, Martijn Crins en Bro's
vr 8 nov 20:15
vr 8 nov ’24
20:15

Verwacht het onverwachte...

Sinds jaar en dag is de Cabarestafette dé plek waar je de grote cabaretiers van de toekomst spot. Elk seizoen verzamelt de nieuwe cabaretgeneratie zich om er samen op uit te trekken, en de theaters uit te checken.

Jij ziet drie toptalenten voor de prijs van één. Christian van Eijkelenburg, Martijn Crins en Bro's betreden het podium. De avond wordt gepresenteerd door Mark Waumans.

Eerdere deelnemers schopten het nog best ver. Onder andere Brigitte Kaandorp, Theo Maassen, Sara Kroos, Jochem Myjer, Plien & Bianca, Ronald Goedemondt, Micha Wertheim, Peter Pannekoek, Henry van Loon, Kasper van der Laan en Lisa Ostermann zochten een veilige haven in de Cabarestafette voordat zij in hun eentje de grote zalen veroverden. Zo kon het publiek hen ontdekken, en vonden zij hun publiek. 

Keuzestress? Check dan een avond in bij de Cabarestafette!

Meer over

Christian van Eijkelenburg; Na mooie successen als De Fransse Eijkel te hebben geboekt, zoals het veroveren van de publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival en de Rabo Talent Aaward werd het voor Christian tijd om toe te geven aan zijn eigen innerlijke driften. En was hij in 2022/2023 in de theaters te bewonderen met zijn eerste solovoorstelling Drift. Waarvoor hij in 2022 het Stijgend Applaus Stipendium ontving en in 2023 werd genomineerd voor De Neerlands Hoop.

Martijn Crins; Martijn Crins studeerde aan de Academie voor Drama en is winnaar van de  jury- en publieksprijs Cameretten Festival. Zijn eerste programma ‘Mesthoop’ werd lovend ontvangen. Martijn is vaste comedian bij Comedy Club Haug. Samen met Henry van Loon maakt hij de podcast 'Kuieren met Henry & Martijn'.

Bro's: Maurits Wijmenga en Ramses van Hall vormen samen het cabaretduo BRO's. Ze wonnen zowel de jury- als publieksprijs op Cameretten Festival. De jury roemde de mannen van BRO'S voor hun energie en bravoure. "Ze toveren in rap tempo brutale, gedurfde grappen uit de hoge hoed. De onderlinge chemie is sterk."

 

Bekijk onze thema's