Toneelvereniging Barendrecht

Nietje in de buik bij de dochter van Struik
za 23 nov 20:15
za 23 nov ’24
20:15

Een klucht in drie bedrijven geschreven door Michel Geurtse en Cocky van Dijk.

Directeur van Struik is de trotse eigenaar van het magazine "Struiks Fashion & Lifestyle" een van de best verkochte tijdschriften in dat genre, zelfs beter dan de eeuwige concurrent en vijand : Bosch Home and Beauty.

Maar hoe zij hij reageren als hij hoort dat zijn dochter Karlijn uitgerekend voor dit blad heeft geposeerd? En dat heeft ze. Kan ze dit geheim houden voor haar vader? En wat heeft de klerk Jan-Jaap er mee te maken? Die wel erg druk is met zowel de directeurs vrouw als diens dochter. Als er dan ook nog allerlei enveloppen door elkaar worden gehaald, is het hek helemaal van de dam.

Kortom een alledaagse dag op het kantoor van van Struik. Nou ja.... alledaags? Maar dat moet je zelf maar gaan zien in de hilarische klucht: "Nietje in de buik bij de dochter van Struik"


Toneelvereniging Barendrecht is al jaren een begrip in Barendrecht en omgeving. Elk seizoen brengen ze twee producties op de planken. De toneelvereniging staat bekend om haar avondvullende blijspelen, komedies en kluchten.

Bekijk onze thema's