Jacqueline Jonk - Veerman

Mell VF

DNA
za 21 dec 20:15
za 21 dec ’24
20:15

Laat je meevoeren door de harmonieën en ritmes.

Toen twee ervaren muzikanten in de bloei van hun carrière een aantrekkelijke nieuwkomer met een geweldige stem ontmoetten, was het een match made in Heaven. Mell & Vintage Future (Nu MELL VF) is een Nederlands trio dat rootsy rhythm & blues en soul speelt.

Tijdens een eerdere theatertour bleek dat deze band geweldig tot hun recht komt in het theater. De muzikaliteit van dit trio, de uitzonderlijke stem van Mell (In 2023 deed Mell mee aan het bekende programma "Beste Zangers"), de eigen liedjes en de coverversies van de roots van de band: het leverde in de omgeving van het theater een onvergetelijke show op. 


 

Jacqueline Jonk - Veerman

Mell VF's nieuwste theatertour zorgt dat muzikale en familiaire DNA samensmelten tot een magische ervaring die de grenzen van verbeelding overstijgt. Laat je meevoeren door de harmonieën en ritmes van Mell VF. Elk nummer is doordrenkt met zowel rijke muziek als familiegeschiedenis waardoor elke noot een diepere betekenis krijgt en elk verhaal een nieuwe dimensie.

Met: Mell (zang), Ton Dijkman (drums, gitaar en backing vocal) en Martin Scheppink (Hammond, voetbas, keys en backing vocals)

Bekijk onze thema's