Muk - De Grote Haay

MUK

Een muzikale voorleesvoorstelling (2 tm 7 jaar)
zo 25 aug
zo 25 aug ’24

In deze interactieve voorleesvoorstelling ontdekken Muk en zijn vriend Vlieg de wereld om zich heen.

Muk is een dalmatiër-pup: je weet wel, zo’n gestippelde. Het liefst zou hij nog véél meer stippen hebben, of wat dacht je van gekleurde stippen?

Muk beleeft d(r)oldwaze avonturen in zijn eigen prentenboekenserie. Hij stond in de prentenboeken top-10 van de Nationale Voorleesdagen en beleefde zelfs een muzikaal avontuur met het Nederlands Philharmonisch orkest.

In deze interactieve voorleesvoorstelling ontdekken Muk en zijn vriend Vlieg de wereld om zich heen. Met liedjes, poppen en een heleboel stippen.

Geschikt voor kinderen tussen de 2 en 7 jaar. 

De voorstelling vindt plaats op Natuurgoed Ziedewij, Noldijk 126, Barendrecht. 

Onderdeel van

Neem na afloop van de voorstelling ook een kijkje bij  Onder de tafel 

Onder de tafel is een installatie van allerlei meubels. Nee, niet zomaar meubels, maar meubels die een ander leven hebben gekregen.

Soms staan ze op hun kop of er ontbreken onderdelen aan. De laatjes zijn gevuld met lapjes, zonnebrillen, lepeltjes of rolletjes gekleurd plakband. Sommigen zijn wat ze zijn om anders te worden. En dat bepaal jij!

Onder de tafel is dan ook een kunstzinnige meubelbende waarin alles altijd anders kan zijn. Een leuke uitnodiging om je fantasie te volgen en te spelen. Onder (en boven, jawel) de tafel!


Bereikbaarheid

De voorstellingen vinden plaats op Natuurgoed Ziedewij, Noldijk 126, Barendrecht. 

Helaas is het niet mogelijk om de auto te parkeren bij deze locatie en op de dijk.   
Daarom vragen we je om lopend, op de fiets te komen of je te laten afzetten. 


Deze voorstelling is onderdeel van het Zomerprogramma van Barendrecht.  Benieuwd naar alle activiteiten die georganiseerd worden, neem een kijkje op www.jongerenwerkbarendrecht.nl